15 Mart 2011 Salı

Singapur son gün

Bugün diğerlerine göre daha kolay olacak diye hesaplamıştık. Sabah ilk çekimler kaldığımız otelde idi. Tam sözleştiğimiz gibi saat 09.30'da lobby;de buluştuk. Ilk önce spa ve havuz çekimlerini yaptık sonra Lobby ve sırasıyla St Regis'in dört faklı tip odasının çekimlerini yaptık. En son çektigimiz ve presendantial suite'den sonra en büyuk oda da otelin genel müdürü ile St Regis ve Singapur üzerine kısa bir şoyleşı yaptık.

Çekimlerin bitmesi öğlen saat 12'yi buldu, sonrasında bize güzel bir süpriz yapıp otelin yeni fransız şefinin hazırladığı menüden oluşan bir ögle yemeği sundular. Yemek yerken elbetteki saate bakmayı akıl edemediğimiz için bir sonraki randevumuza geciktik. 13 yerine ancak 13.30'da Universal Studios'a varabildik, tam biz yola çıkarken başlayan yağmur tüm çekim boyunca sağ olsun hiç eksik olmadı. Singapur'da okullar bir haftalığına tatilmiş, o yüzden tüm resort çok kalabalıktı. Her atraksiyonun başında uzayıp giden kuyruklar vardı. Bir ara rollercoster yapsak mı diye heveslendik ama o havada o sırayı beklemeye değmez dedik ve vazgeçtik. Biraz havanın tatsızlığından biraz fazla çocuk işi olmasından olsa gerek Universal'da çok fazla durmadık. Çekim saat 3.30 gibi tamamlanmıştı.


Hemen bir sonraki adresimiz olan Raffles Otele geçtik. Gerçekten büyüleyici bir otel. Singapur'da eksik olan kolonyel hava burada fazlasıyla var. Mimarisi çok çarpıcı, boyutları da beni bir o kadar şaşırttı. Benim gitmeden önce canlandırdığım otelden çok daha büyük bir yerle karşılaştım. Otelin tamamıni gezip bir kısmını çektikten sonra hemen ünlü Long Bar'a geçtik. Burada bize özel Singapur Sling hazırlanışını çektik, sonrasında ben afiyetle ıçtim. Evre nedense hiç oralı olmadı, bira dışında bir bok içmez zaten :)
Raffles otel Singapur'daki son durağımız oldu. Saat 20.20 Air Asia uçağı ile Kuala Lumpur yani buradakilerin değişiyle KL'e geldik. Komik bir karşılama oldu, o da gelecek yazıda ....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder